Telefon
+36 30 1618083
Kosár
Termékeink
0 Kosárban: 0 Ft
Az Ön kosara üres.
Őrlő vagy aprító?

Őrlő vagy aprító?

Ahhoz, hogy ki tudjuk választani a megfelelő gépet, fontos tudnunk, mire jó az őrölt biomassza és mire felel meg az aprított biomassza.

ŐRÖLT BIOMASSZA

A zöld oázisok a biomassza végtelen forrását biztosítják, mely a Villager őrlők segítségével több módon is feldolgozható. Őrléssel nagyobb szemcséjű biomassza állítható elő, mely használható a föld letakarására, komposztálásra és humusz előállítására is. Ez egy remek környezetbarát módszer arra, hogy visszajuttassuk a talajba az elengedhetetlen tápanyagokat, műtrágyák alkalmazása nélkül. A komposzt természetes biotrágya, mely a szerves anyagok aerob úton való bomlásával keletkezik. A komposzt használható azokon a helyeken, ahol szükséges a talaj szerkezetének a feljavítása, a gyümölcs- és zöldségtermesztésben, kertészetben és más felhasználási területeken egyaránt.

APRÍTOTT BIOMASSZA

A kert rendezése és ápolása során felgyülemlenek az apró ágak, száraz levelek, nagyobb ágak és más növényi eredetű maradványok, melyek sok helyet foglalnak, viszont energetikai szempontból remekül hasznosíthatók. A Villager aprító segít az összegyűlt biomassza feldolgozásában – az aprítással csökken a biomassza térfogata, később pedig akár brikettek is készülhetnek belőle. A brikettek a száraz, apró fadarabkák préselésével készülnek, kötőanyagok hozzáadása nélkül. A brikettek jól helyettesítik a fosszilis tüzelőanyagokat és a fát, egészségesebbek és könnyebben használhatók, csökkentik a gázkibocsátást és ezzel együtt az üvegházhatást is.

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.