Telefon
+36 30 1618083
Kosár
Termékeink
0 Kosárban: 0 Ft
Az Ön kosara üres.
Motorfűrészek

Motorfűrészek

A megfelelő motorfűrész kiválasztásához fontos szem előtt tartani a következő kritériumokat:

  1. ELEKTROMOS VAGY BENZINES

Az egyik legfontosabb kritérium a motorfűrész kiválasztása során a meghajtó kiválasztása – ez lehet motoros vagy elektromos meghajtó. Mindkettőnek megvannak a saját előnyei, így egyik sem “jobb”, mint a másik. Azok számára, akik lakott környezetben, apróbb tűzifa vágására használnák a fűrészt, könnyen hozzá tudnak férni az elektromos hálózathoz és nem szeretik a zajt, a Villager® elektromos fűrészek kínálják a legjobb megoldást. Akik a favágást és a tűzifa és építészetben használatos fa feldolgozását választják hivatásul, bátran válogathatnak motorfűrészeink széles kínálatából!

  1. FELHASZNÁLÁS

A fűrész felhasználási módja is fontos szempont a fűrész kiválasztásánál. A nagyobb és magasabb fák kivágásához érdemes fontolóra venni egy erősebb motorfűrész alkalmazását, melynek hosszabb a vágógarnitúrája. A tűzifa előkészítéséhez a legmegfelelőbbek a kétkezes fűrészek, melyek kisebb erővel és rövidebb vezetővel és lánccal rendelkeznek. A vékonyabb ágak és tűzifa vágására az egykezes motorfűrészek a legalkalmasabbak.

  1. A HASZNÁLAT GYAKORISÁGA

A motorfűrész használatának gyakorisága is fontos kritérium a választás során. Amennyiben a fűrészt csak évi néhány alkalommal használná, a narancssárga hobbi termékek közül érdemes választania. Az erdészeknek, akik hosszú órákat töltenek favágással, a “black edition” termékcsoportban érdemes körbenézniük. A fekete és narancssárga termékcsoport nem csak színben, hanem a technikai megoldásokban, komponensekben, anyagokban és vágógarnitúrában is eltér egymástól. Fekete vagy narancssárga?

Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat.